Ha Ön viszonteladó, kereskedő, kérem regisztráljon és munkatársunk felhívja telefonon, egyeztetés után beállítjuk a viszonteladói árakat. Rendben!
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Garanciális feltételek


HIVATALOS  MAGYARORSZÁGI GARANCIA a vásárolt termékhez.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, az Üvegkalmár Plusz Kft. biztosítja Önnek.  A  garancia biztosítja, hogy szükség esetén, szerelvényét a lehető legrövidebb időn belül ki tudjuk cserélni.

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük. A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.
    
A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó.
  
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A termék, teljes csomagolással együtt
-    A számla egy példánya

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

A csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során keletkezett. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. összetört, karcolódott stb. szerelvény, víz záró tömítés) esetén nem vállaljuk a cserét, aminek elbírálása szakértő munkatársunk szakvélemény alapján történik.

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét.  

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen beépítésből, használatból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nem áll módunkban megtéríteni.

Minden garanciát érintő kérdésben az aktuális jogszabályban rögzített pontok az irányadóak. 

 Keresés